Football match ЦДКА - Динамо (Од)

ЦДКА
ЦДКА
Москва
3 : 2
Динамо (Од)
Динамо (Од)
Одесса
Tournament stage
5
Time
04 of June 1939
ЦДКА
line-end
00:00
Динамо (Од)