Football match ОДО - Lokomotiv Moscow

ОДО
ОДО
Свердловск
1 : 4
Локомотив
Lokomotiv Moscow
Moscow, Russia
Tournament stage
10
Time
22 of May 1956
ОДО
line-end
00:00
Lokomotiv Moscow